Figyelem! A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Elfogadom és bezárás

Csodás papírvilág – A farm

2188
Hover on image to enlarge
Készleten
12,00 Lei
9,60 Lei
(ÁFÁ-val) Megtakarítás: 2,40 Lei (20%)
+
KategóriaFoglalkoztatók

23 előrajzolt kivehető modell
113 matrica
1 háttér a fedőlapból

Delivery
Payment options
Our advantages

12 months warrantyGuarantee for all purchased goods in our online store is 12 months

SMS notificationYou receive SMS messages about each stage of your order.

Return and exchange - no problemYou can return the items purchased within 14 days. The goods must be in normal condition and have all the factory packages.

Different payment methodsPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Best priceWe are proud of our prices, hundreds of customers check them every day, which give a choice to our online store!

Leírás

Isten hozott a mi farmunkra! Ennek a füzetnek a segítségével egy kis farmot varázsolhatsz papírból. A fedőlap háttérként szolgál, amit a matricák segítségével kidíszíthetsz. Készítsd el a figurákat az előrajzolt kivehető modellekből, és helyezd el őket a farmon! A füzet színes papírokat is tartalmaz, amelyekből csibéket és nyuszikat hajtogathatsz. Nincs szükséged sem ollóra, sem ragasztóra, a hajtogatásban segítenek a rajzok és a részletes leírások! A füzetben találsz még egy matricás játékot és egy labirintust is, egyszóval mindent, ami érdekessé tehet egy farmot!

Karakterisztikái

Kategória:
  • Foglalkoztatók
Kiadó:
Kreativ Kiadó
Méret:
150 x 150
Oldalszám:
9
ISBN:
978-606-646-299-0

Vélemények

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is
Similar products