Fóris-Ferenczi Rita: Kalárisok

9786066468626
Hover on image to enlarge
Készleten
35,00 Lei
28,00 Lei
(ÁFÁ-val) Megtakarítás: 7,00 Lei (20%)
Ár hűségpontban: 28 pont
+
KategóriaMeséskönyvek
Delivery
Payment options
Our advantages

12 months warrantyGuarantee for all purchased goods in our online store is 12 months

SMS notificationYou receive SMS messages about each stage of your order.

Return and exchange - no problemYou can return the items purchased within 14 days. The goods must be in normal condition and have all the factory packages.

Different payment methodsPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Best priceWe are proud of our prices, hundreds of customers check them every day, which give a choice to our online store!

Leírás

Pápai Barna illusztrációival

Fóris-Ferenczi Rita új könyvének témája a szerelem. Több gyermek nézőpontjából közelíti meg a szerző azt, hogy hogyan éli meg az óvodás, a kisiskolás a szerelem érzésével való találkozást, hogyan látják kamasztestvéreik, szüleik, nagyszüleik, dédszüleik párkapcsolatát, vagy milyen szerelmi történeteiket, emlékeiket osztják meg a gyermekekkel a felnőttek. A humoros, kedves, elgondolkoztató, megható gyermekmonológok ihletői kolozsvári, györgyfalvi és ozsdolai óvodások és kisiskolások vallomásai, valamint Fóris-Ferenczi Rita korábbi irodalmi műveihez hasonlóan saját élményei és családtagjainak történetei vagy vágyai. Múltbeli emlékek, pillanatfelvételek a jelenből és a jövő vágyképei keverednek ezekben a szövegekben, generációs találkozások és vívódások, az emberi kapcsolatok és a szerelem sokféle arca.

Karakterisztikái

Kategória:
  • Meséskönyvek
Kiadó:
Kreativ
Méret:
22 x 26 cm
Oldalszám:
48
ISBN:
978-606-646-862-6

Vélemények

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is
Similar products