Figyelem! A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Elfogadom és bezárás

Fóris-Ferenczi Rita: Kalárisok

9786066468626
Megtakarítás
20%
 Fóris-Ferenczi Rita: Kalárisok, fig. 1
Hover on image to enlarge
Készleten
35,00 Lei
28,00 Lei
(ÁFÁ-val) Megtakarítás: 7,00 Lei (20%)
Ár hűségpontban: 28 pont
+
KategóriaMeséskönyvek
Szállítás
Fizetési módszerek
Előnyeink

Tanúsított minőség

Telefonos rendelésKényelmesebbé tettük a rendelést! Szívesen segítünk a választásban vagy megrendelésben telefonon is az alábbi telefonszámon: 0265250805.

Egyszerű és DÍJMENTES termékvisszaküldésEgyszerű és DÍJMENTES termékvisszaküldés

Számos fizetési módszerekUtánvétes fizetés, online bankkártyás fizetés vagy banki átutalás

A lehető legjobb árakBüszkék vagyunk arra, hogy termékeinket a lehető legjobb áron tudjuk kínálni vásárlóink számára! Választékunk megtekintéséhez pedig online felülethez való hozzáférést is biztosítunk!

Leírás

Pápai Barna illusztrációival

Fóris-Ferenczi Rita új könyvének témája a szerelem. Több gyermek nézőpontjából közelíti meg a szerző azt, hogy hogyan éli meg az óvodás, a kisiskolás a szerelem érzésével való találkozást, hogyan látják kamasztestvéreik, szüleik, nagyszüleik, dédszüleik párkapcsolatát, vagy milyen szerelmi történeteiket, emlékeiket osztják meg a gyermekekkel a felnőttek. A humoros, kedves, elgondolkoztató, megható gyermekmonológok ihletői kolozsvári, györgyfalvi és ozsdolai óvodások és kisiskolások vallomásai, valamint Fóris-Ferenczi Rita korábbi irodalmi műveihez hasonlóan saját élményei és családtagjainak történetei vagy vágyai. Múltbeli emlékek, pillanatfelvételek a jelenből és a jövő vágyképei keverednek ezekben a szövegekben, generációs találkozások és vívódások, az emberi kapcsolatok és a szerelem sokféle arca.

Karakterisztikái

Kategória:
  • Meséskönyvek
Kiadó:
Kreativ
Méret:
22 x 26 cm
Oldalszám:
48
ISBN:
978-606-646-862-6
Vélemények

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is
Hasonló termékek