Figyelem! A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Elfogadom és bezárás

Medvecécó

9786066468435
Megtakarítás
14%
 Medvecécó, fig. 1
Hover on image to enlarge
Készleten
70,00 Lei
60,00 Lei
(ÁFÁ-val) Megtakarítás: 10,00 Lei (14%)
Ár hűségpontban: 60 pont
+
Szállítás
Fizetési módszerek
Előnyeink

Tanúsított minőség

Telefonos rendelésKényelmesebbé tettük a rendelést! Szívesen segítünk a választásban vagy megrendelésben telefonon is az alábbi telefonszámon: 0265250805.

Egyszerű és DÍJMENTES termékvisszaküldésEgyszerű és DÍJMENTES termékvisszaküldés

Számos fizetési módszerekUtánvétes fizetés, online bankkártyás fizetés vagy banki átutalás

A lehető legjobb árakBüszkék vagyunk arra, hogy termékeinket a lehető legjobb áron tudjuk kínálni vásárlóink számára! Választékunk megtekintéséhez pedig online felülethez való hozzáférést is biztosítunk!

Leírás

Kelemen László 2016-tól gyűjti a székelyföldi medvetámadásokról szóló, ún. találkozástörténeteket. Kötete hiteles ismeretterjesztés, mely megfelelő érzékenységgel jár körül olyan aktuális témákat, mint a vadkárok problémája vagy a medvékkel szembeni emberi viselkedés kérdései. Kísérlet arra, hogy egyazon témát különböző nézőpontokból világítson meg: a megszólalók között egyszerű pásztorok, földművesek, vadászok, természetjárók és -védők, de politikusok, néprajzkutatók is feltűnnek. Egyazon medvés találkozást is sokszor több ember nézőpontjából elmesélve, egymás mellett olvashatunk: a megtámadott, a szemtanú, a családtag, az újságíró szólal meg.

Karakterisztikái

Kiadó:
Kreativ
Méret:
24 x 29 cm
Oldalszám:
112
ISBN:
978-606-646-843-5
Vélemények

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is
Hasonló termékek