Figyelem! A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Elfogadom és bezárás

Nyári Böngésző másodikosoknak

231
AKCIÓ 20%
Hover on image to enlarge
Készleten
15,00 Lei
12,00 Lei
(ÁFÁ-val) Megtakarítás: 3,00 Lei (20%)
+
Kedves gyerekek!

Újra itt a vakáció! Jöhet a véget nem érő játék, a nyaralás! A hosszú szünidő alatt bizonyára kedve- tek szottyan egy kis munkára is. Az esős vagy unat- kozós napokra olyan érdekes feladatokat válogattam össze nektek, amelyekkel felfrissíthetitek a második osztályban tanultakat: gyakorolhatjátok az olvasást, a helyesírást, a matematikát és a román nyelvet. Így nem estek ki a formából, s felkészülten kezdhetitek a harmadik osztályt!
Tartalmas és szép nyarat kívánok nektek!

Karp Ágnes tanító néni

Leírás

Kedves gyerekek!Újra itt a vakáció! Jöhet a véget nem érő játék, a nyaralás! A hosszú szünidő alatt bizonyára kedve- tek szottyan egy kis munkára is. Az esős vagy unat- kozós napokra olyan érdekes feladatokat válogattam össze nektek, amelyekkel felfrissíthetitek a második osztályban tanultakat: gyakorolhatjátok az olvasást, a helyesírást, a matematikát és a román nyelvet. Így nem estek ki a formából, s felkészülten kezdhetitek a harmadik osztályt!
Tartalmas és szép nyarat kívánok nektek!Karp Ágnes tanító néni

Jellemzők

Kiadó:
Kreativ Kiadó
Méret:
20 x 27
Oldalszám:
56
ISBN:
9786066460156

Vélemények

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is
Similar products