Figyelem! A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Elfogadom és bezárás

Sziporka – 4. osztály (Március-Április 2021. III. évfolyam)

59490119154510321NEGY
Hover on image to enlarge
Készleten
8,00 Lei
(ÁFÁ-val)
Ár hűségpontban: 8 pont
+

Leírás

SZIPORKA

Ismeretterjesztő folyóirat kisiskolásoknak

A Sziporka folyóirat II–IV. osztályos gyerekeknek nyújt hasznos, figyelemfelkeltő olvasnivalókat, játékokat. Elsősorban romániai magyar gyermekek és pedagógusok tanulását, munkáját kívánja segíteni.

A tematikus oldalakon meséket, verseket, mondákat olvashatnak a kisgyerekek, hazai kortárs írók és költők műveit, valamint magyar klasszikusok írásait. Megismerkedhetnek az élővilág rejtelmeivel, a magyar néphagyományokkal és szokásokkal, Erdély földrajzi nevezetességeivel, történelmével, a magyar feltalálókkal és felfedezőkkel. Különböző járművekről, divatról, Erdély és a nagyvilág aktuális érdekességeiről is kaphatnak ízelítőt. A szépirodalmi szövegek illusztrátorai és a cikkek szerzői erdélyi magyar képzőművészek, szakemberek.

A kiadvány 16 oldalas Ügyeskedő melléklete egy romániai magyar pedagógusok által összeállított, a magyar tannyelvű iskolák tantervéhez igazodó feladatgyűjtemény, külön-külön a II-III. és a IV. osztályosok számára. Az egyes témákhoz és cikkekhez nyereményjátékok, pályázatok is kapcsolódnak.

Ajándék két színes poszter, valamint egy-egy érdekes ajándéktárgy, kis játék minden egyes lapszámhoz.

Öt fordulós általános műveltségi vetélkedő a Kallós Zoltán Alapítvány közreműködésével!

Fődíj: részvétel a válaszúti honismereti, népzene-, néptánc- és kézműves táborban.

A Kreatív Könyvkiadó a nyertes csapatok, összesen 18 gyermek és két kísérőpedagógus táboroztatását vállalja.

Vélemények

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is
Similar products