Figyelem! A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Elfogadom és bezárás

Sziporka – 4. osztály (November 2019. II. évfolyam)

594901191545111000
Hover on image to enlarge
Készleten
8,00 Lei
(ÁFÁ-val)
+

Sziporka - Ismeretterjesztő folyóirat 6-10 éves gyerekek számára

Delivery
Payment options
Our advantages

12 months warrantyGuarantee for all purchased goods in our online store is 12 months

SMS notificationYou receive SMS messages about each stage of your order.

Return and exchange - no problemYou can return the items purchased within 14 days. The goods must be in normal condition and have all the factory packages.

Different payment methodsPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Best priceWe are proud of our prices, hundreds of customers check them every day, which give a choice to our online store!

Leírás

SZIPORKA

Ismeretterjesztő folyóirat kisiskolásoknak


A Sziporka folyóirat II–IV. osztályos gyerekeknek nyújt hasznos, figyelemfelkeltő olvasnivalókat, játékokat. Elsősorban romániai magyar gyermekek és pedagógusok tanulását, munkáját kívánja segíteni.

A tematikus oldalakon meséket, verseket, mondákat olvashatnak a kisgyerekek, hazai kortárs írók és költők műveit, valamint magyar klasszikusok írásait. Megismerkedhetnek az élővilág rejtelmeivel, a magyar néphagyományokkal és szokásokkal, Erdély földrajzi nevezetességeivel, történelmével, a magyar feltalálókkal és felfedezőkkel. Különböző járművekről, divatról, Erdély és a nagyvilág aktuális érdekességeiről is kaphatnak ízelítőt. A szépirodalmi szövegek illusztrátorai és a cikkek szerzői erdélyi magyar képzőművészek, szakemberek.

A kiadvány 16 oldalas Ügyeskedő melléklete egy romániai magyar pedagógusok által összeállított, a magyar tannyelvű iskolák tantervéhez igazodó feladatgyűjtemény, külön-külön a II-III. és a IV. osztályosok számára. Az egyes témákhoz és cikkekhez nyereményjátékok, pályázatok is kapcsolódnak.

Ajándék két színes poszter, valamint egy-egy érdekes ajándéktárgy, kis játék minden egyes lapszámhoz.

Öt fordulós általános műveltségi vetélkedő a Kallós Zoltán Alapítvány közreműködésével!

Fődíj: részvétel a válaszúti honismereti, népzene-, néptánc- és kézműves táborban.

A Kreatív Könyvkiadó a nyertes csapatok, összesen 18 gyermek és két kísérőpedagógus táboroztatását vállalja.

Vélemények

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is
Similar products