Figyelem! A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Elfogadom és bezárás

TANÍTÓI KÉZIKÖNYV – Tantervek. Tankönyvek. Értékelés.

5693
Hover on image to enlarge
Készleten
60,00 Lei
(ÁFÁ-val)
+
KategóriaFelnőtt

Ambrus Ágnes – Szántó Bíborka • TANÍTÓI KÉZIKÖNYV

Delivery
Payment options
Our advantages

12 months warrantyGuarantee for all purchased goods in our online store is 12 months

SMS notificationYou receive SMS messages about each stage of your order.

Return and exchange - no problemYou can return the items purchased within 14 days. The goods must be in normal condition and have all the factory packages.

Different payment methodsPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Best priceWe are proud of our prices, hundreds of customers check them every day, which give a choice to our online store!

Leírás

„Az új anyanyelv-tantervek alapszemlélete szerint minden területen a képességfejlesztést, a használható, mozgósítható tudás elsajátítását kell a tanítás–tanulás legfőbb feladatának tekinteni. Figyelembe kell venni, hogy még az egyszerűbb készségek és képességek optimális elsajátítása is legalább 2–4 évet vesz igénybe. Az új, kompetencia alapú tantervek a szövegértés–szövegalkotás fejlesztésének részeként képzelik el a nyelv(tan)i ismeretek tanítását.”

„A tankönyvben a munkáltatást elsősorban a kérdések és feladatok segítik. A jó kérdés gondolkodásra ösztönöz, nem válaszolható meg mechanikusan, a lényegre irányul, nem túl bonyolult, tehát az átlagos tanulók által is megválaszolható. Kérdéseket a nem munkáltató módszerű tankönyvek is feltesznek, ám a munkáltató eljárás az eddigieknél több problémafelvető, gondolkodtató kérdést alkalmaz.”

„A teljesítményleírásokkal történő, kritériumorientált értékelés a tanulói teljesítmény leíró jellegű részletezése, célja az, hogy indokolja a pedagógus által megfogalmazott értékítéleteket. A teljesítményleírások elkészítése és alkalmazása időigényes, de segítségükkel folyamatos és részletes visszajelzést adhatunk tanulónak és szülőnek egyaránt.”

Karakterisztikái

Kategória:
  • Felnőtt
Kiadó:
Kreativ
Méret:
18 x 25 cm
Oldalszám:
272
ISBN:
978-606-646-742-1

Vélemények

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is
Similar products