Figyelem! A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Elfogadom és bezárás

TANÍTÓI KÉZIKÖNYV – Tantervek. Tankönyvek. Értékelés.

5693
AKCIÓ 13%
Hover on image to enlarge
Készleten
69,00 Lei
60,00 Lei
(ÁFÁ-val) Megtakarítás: 9,00 Lei (13%)
+
KategóriaFelnőtt

Ambrus Ágnes – Szántó Bíborka • TANÍTÓI KÉZIKÖNYV

Leírás

„Az új anyanyelv-tantervek alapszemlélete szerint minden területen a képességfejlesztést, a használható, mozgósítható tudás elsajátítását kell a tanítás–tanulás legfőbb feladatának tekinteni. Figyelembe kell venni, hogy még az egyszerűbb készségek és képességek optimális elsajátítása is legalább 2–4 évet vesz igénybe. Az új, kompetencia alapú tantervek a szövegértés–szövegalkotás fejlesztésének részeként képzelik el a nyelv(tan)i ismeretek tanítását.”

„A tankönyvben a munkáltatást elsősorban a kérdések és feladatok segítik. A jó kérdés gondolkodásra ösztönöz, nem válaszolható meg mechanikusan, a lényegre irányul, nem túl bonyolult, tehát az átlagos tanulók által is megválaszolható. Kérdéseket a nem munkáltató módszerű tankönyvek is feltesznek, ám a munkáltató eljárás az eddigieknél több problémafelvető, gondolkodtató kérdést alkalmaz.”

„A teljesítményleírásokkal történő, kritériumorientált értékelés a tanulói teljesítmény leíró jellegű részletezése, célja az, hogy indokolja a pedagógus által megfogalmazott értékítéleteket. A teljesítményleírások elkészítése és alkalmazása időigényes, de segítségükkel folyamatos és részletes visszajelzést adhatunk tanulónak és szülőnek egyaránt.”

Jellemzők

Kategória:
  • Felnőtt
Kiadó:
Kreativ
Méret:
18 x 25 cm
Oldalszám:
272
ISBN:
978-606-646-742-1

Vélemények

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is
Similar products